Växtinredning

Växter för alla ytor

Grunden för en välmående och stressfri miljö

Växter på kontoret är inte bara en estetisk tillgång – de har en påtaglig inverkan på människors välbefinnande och prestation. Vi på Leafy Living strävar efter att erbjuda växtlösningar som inte bara förhöjer inredningen utan också skapar en hälsosam, inspirerande och produktiv miljö för våra kunder.

Genom innovativa växtkoncept vill vi inte bara skapa, utan leda utvecklingen inom branschen. Vårt sortiment inom växtinredning sträcker sig från traditionella krukväxter och träd till ljudabsorberande mosspaneler, växtväggar och skräddarsydd växtinredning. Vi jobbar ständigt på att utveckla nya lösningar för att ge er det allra bästa! 

Växtinredning i form av krukväxter hos Handelskammaren, Malmö

Krukväxter

Krukväxter är den perfekta lösningen för att enkelt införa grönska och skapa en trivsam arbetsplats. Med ett omfattande sortiment av krukor och växter kan vi anpassa oss efter din inredningsstil och behov.

Välj mellan några av våra tidlösa paketlösningar eller låt en av våra växtinredare komma ut till er lokal. Du väljer själv om du vill köpa eller hyra!

Mossa

Vi förstår att ibland kan riktiga växter vara opraktiska eller svåra att implementera, vi erbjuder därför även mosslösningar. Mossa behöver varken ljus eller vatten vilket innebär att de kan placeras var som helst inomhus och behöver nästan inget underhåll! Deras ljudabsorberande egenskaper gör dem också till en utmärkt lösning för att minska buller och skapa lugnare miljöer.

Växtväggar

Våra växtväggar är flexibla och kan därmed skräddarsys för varje kunds unika behov. De är yteffektiva och erbjuder möjligheten att skapa iögonfallande inredningselement som inte bara skapar en trivsam arbetsmiljö utan även demonstrerar företagets engagemang för hållbarhet och miljömedvetenhet.

Växtinredning i form av växtvägg på ett kontor Malmö

Kostnadsfri offert och designrådgivning

Vill du komma i kontakt med en av våra växtinredare, få hjälp att designa integrerad grönska... Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!