Växtservice

Vår vision

Växtskötsel i Toppklass

Oavsett om du redan har växter eller om du är intresserad av vår växtinredning så tar vår skickliga personal hand om din grönska. Vårt skickliga team av växtskötare har expertisen som behövs för att ta hand om växter i olika typer av miljöer och storlekar, allt från diskret växtskötsel av krukväxter på ditt kontor till att sköta om växtväggar, både inne och ute.

I regel ingår även växtgaranti i vår service, det innebär att om du inte är nöjd med någon växt eller de tappat sitt estetiska värde byter vi ut den kostnadsfritt! Oavsett vart du har dina växter, kontor, lobby, eller fasad så är välmående växter väsentligt för en inbjudande och lugn miljö.

Vi förstår att växtskötsel är mycket mer än bara vattning och beskärning. Vi anpassar vår växtskötsel efter varje unik plats och dess behov för en hållbar och långsiktig skötsel med minimalt underhåll. 

Några Platser vi utfört skötsel på

Portfolio

Vad ingår i vår växtservice?

För att ge er bästa möjliga växtskötsel till det bästa priset varierar intervallet av vår växtservice beroende på projekt, men som grund ingår:

Kostnadsfri offert och designrådgivning

Vill du komma i kontakt med en av våra växtinredare, få hjälp att designa integrerad grönska... Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!